Promovare online

Crearea si postarea online a unui website nu este suficienta pentru stabilirea unei prezente puternice pe Internet.

Ca si marketingul clasic, marketingul pe Internet are drept obiectiv prioritar promovarea produselor si a serviciilor oferite, a brand-ului sau al companiei, catre segmentul de clienti tinta.

1. Newsletter

Unul dintre cele mai eficiente si moderne mijloace de promovare on line este Newsletter-ul, adica o publicatie electronica periodica ce aduce sistematic in fata clientilor dvs. cele mai noi informatii referitoare la afacerea dvs.:
- shimbari pe site-uri web,
- aparitii editoriale cu privire la produsele si serviciile dvs.,
- evenimente deosebite,
- oferte speciale , etc.

avand avantajul loializarii partenerilor de business in timp scurt.

Specialistii nostrii va ofera realizarea design-ului pentru mesajele publicitare trimise periodic. In functie de specificatiile dvs exista posibilitatea trimiterii selective a mesajelor si realizarea unei statistici complexe cu privire la impactul mailurilor trimise :
- numarul emailurilor trimise ,
- numarul celor care au vizualizat emailul,
- numarul celor care intrat pe site-ul dvs. din Newsletter

Experienta a demonstrat ca acest mijloc de promovare va ofera posibilitatea imbunatatirii produselor si serviciilor oferite de compania dvs. pe piata.

Folosind Newsletter-ul veti fi cunoscut eficient, veti avea clienti fideli si constienti de avantajele colaborarii cu firma dvs.

2. Google

  Linkuri sponsorizate sau Google Adwords pe motorul de cautare Google. Este o metoda simpla de a afisa reclamele dvs. care sunt prezentate impreuna cu rezultatele de cautare de pe Google, precum si pe site-uri de cautare si de continut din cadrul retelei Google, incluzand AOL, EarthLink, HowStuffWorks, si Blogger

Specialistii nostri va pot ajuta prin crearea strategiei de campanie si posibiliate de a stabili lunar bugetul alocat pentru reclama

3. Reclama prin text ad si banner

Campanii debannere sau casete publicitare text (creatie grafica, cumparare spatiu si afisari, implementare campanie online via adserver, monitorizare rezultate CTR, CPM, CPA, raportare); este o metoda clasica de publicitate pe Internet pentru branding awarness.
Va oferim consultanta de la de la planificarea unei campanii in functie de publicul caruia i se adreseaza, accesul la cele mai vizibile spatii de pe cele mai vizitate site-uri din .ro precum si rapoarte pentru evaluare a impactului campaniei dumneavoastra.